Anasayfa /
Yalova
/
DEVA PARTİSİ YALOVA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN RÜSTEMPAŞA MAHALLE MUHTARI’NA ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ YALOVA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN RÜSTEMPAŞA MAHALLE MUHTARI’NA ZİYARETİ YALOVA 05 Kasim 2020 - 14:29 321 0 ![]()
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yalova Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Yalova Rüstempaşa Mahalle Muhtarı Orhan Kaya’ya ziyarette bulundu. Rahatsızlığından dolayı belli bir süre ziyaretlere katılamayan Merkez İlçe Başkanı Sinan Patıl, Orhan Kaya’ya selamlarını iletti. Yapılan ziyarette DEVA yöneticileri Genel Başkanları Ali Babacan’ın selamını iletti. Öncelikli sorunlarının Yalova olduğunu ileten yönetim, “Yalova için her şeye varız, bir olmaya hazırız” dedi. Orhan Kaya pandemi dolayısıyla Yalova’da denetimler yapıldığını söyledi. Esnafın yaşadığı sorunlar hakkında istişarelerde bulunuldu. Kaya , DEVA Merkez İlçe yönetimine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
SON DAKİKA HABERLERİ
|