Okuduğunuz haber
ALTINOVA’DA YAZ SPORLARI BAŞLADI
Anasayfa   /    Spor    /    ALTINOVA’DA YAZ SPORLARI BAŞLADI

ALTINOVA’DA YAZ SPORLARI BAŞLADI

Altınova Belediyesi tarafından okulların kapanması ile birlikte Yaz Spor Akademisi bu yıl 13’üncü kez start aldı. 4 branşta açılan kurslara katılan 285 öğrenciye malzemeleri törenle dağıtıldı.

SPOR      03 Temmuz 2018 - 10:31     3414     0

ALTINOVA’DA YAZ SPORLARI BAŞLADI

Yaz Spor Okuluna katılan öğrencilere malzemeleri, Altınova Belediyesi Halı Saha Spor Tesisleri düzenlenen törenle verildi.

Geniş katılım

Öğrenciler malzemelerini, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Yönetim Kurlu üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok ile Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran’ın elinden aldılar.

4 branş

Altınova Belediyesi Yaz Spor Akademisi’nde futbol branşında Kocaelispor’un eski ünlü futbolcusu Senad ibriç ve Rıdvan Alemdar, teakwonda branşında Antrenör İsa Gündağ ve Necmi Dalman, voleybol branşında Antrenör Yasemin Karagüney ve güreş branşında ise Semih Turgut ile Burak Kaya öğrencilere eğitim verecek.

13. kez start aldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Çocuklarımıza spor disiplini ve eğitimini kazandırmak ve düzenli spor yapmalarını sağlamak amacındayız. Geleneksel hane getirilen yaz spor okullarının bu yıl 13’üncüsünü açıyoruz. Yaz okullarımıza ilginin her geçen yıl daha da artması bizleri oldukça memnun etmektedir” dedi.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hassan zafer, gençlere spora yönelmeleri konusunda tavsiyede bulunarak, “Belediyemize teşekkür ediyoruz. Sizlere sunulan imkânlardan yararlanmanızı bekliyoruz” diye konuştu.

Altınova belediyesi’nin ilçe genelinde her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyleyen Altınova Kaymakamı Zafer engin, “Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ